Dit is wie wij zijn

Hoewel Studio Arie van der Meer is opgericht in 1997, schildert en tekent oprichter Arie al vanaf zijn vroege jeugd.

In 1997 begon hij de studio. Klanten ontdekten al gauw zijn verfijnde gevoel en passie voor vorm en design. In de loop van de tijd kwam daar ook steeds meer  vormgeving in architectuur bij kijken. Het ontwerp van interieurs, exterieurs, kleuradviezen, etc. Studio Arie van der Meer werd steeds completer.

Inmiddels zijn we bijna 25 jaar verder en is Studio van der Meer uitgegroeid tot een complete ontwerpstudio. Met onze medewerkers verzorgen we het totaalplaatje van elk design. Wil je online en offline gezien en gevonden worden, dan helpen wij jou. We werken samen met partners op gebied van (online) marketing, bouwkundige engineering, interieurbouw en projectinrichting.

Het volledige ‘etiket’ van jouw bedrijf is bij ons in goede handen. Ons portfolio bestaat uit een breed scala opdrachtgevers. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio Zuid-West Nederland. Uit vele branches; van bouw tot veevoer en techniek. Je vindt in onze klantenkring ZZP’ers en multinationals, maar we ook particulieren waar we interieurs voor hebben ontworpen.

Bekijk ons fraaie portfolio en maak kennis met ons bewezen vakmanschap. Neem contact op en ervaar wat onze projecten opgeleverd hebben. Of ontdek hoe wij ook voor jouw organisatie klinkende resultaten kunnen behalen.

De Mensen

Dick

Studio manager

Dick

Ramon

Senior Webdeveloper

Ramon

Arie

Art director

Arie

Bart

SEO/Google partner

Bart

Desirée

Administratie

Desirée

Lau

3D designer

Lau

Chris

(de)sign(er)

Chris

Jeanet

Productie

Jeanet

Gabi

Webdeveloper

Gabi

Vacatures

Werken in onze studio?

Meer Informatie